torsdag den 22. december 2011

Træning torsdag d. 22/12 - 2011

Kl. 17.00: 16,5 km. på 67.30 minutter. (4.05 pr. km.)
Løb en tur i byen, eller nærmere bestemt den nyligt døbte Giro d`Italia rute. Egentlig ikke en af mine favoritruter, men nu var det blevet mørkt inden jeg kom afsted, så der var ikke rigtig andre muligheder, hvis jeg skulle løbe i en time.

I alt på dagen: 16,5 km.

6 kommentarer:

  1. Synd, at Horsens er sådan en lille by. Her i Viborg er der heldigvis oplyste gader nok til at løbe lige, hvor man måtte ønske sig det, døgnet rundt - og herunder altså også for helt at undgå sine ikke favoritruter ;-)

    SvarSlet
  2. PS: Hvad gjorde I egentlig inden, I fandt denne rute? Jeg mener; ingen andre muligheder efter mørkets frembrud må alligevel have givet en pæn del træningsfrie dage i løbet af et år så ?

    SvarSlet
  3. HAHA Søren :)
    For det første, så er det ikke den helt 100 % nøjagtige Giro d´Italia rute, da det allerede var en rute vi havde lavet for flere år siden.
    For det andet, så er både Jeppe og jeg meget fastlagte i vores rute sammensætninger, så det der med at lave impulsive ruter er ikke noget vi gør så meget i :-D

    SvarSlet
  4. Drej I nu bare til højre en dag, dér hvor I plejer at løbe til venstre; løb i modsatte side af vejen i.f.t., hvad I plejer; og lav en u-vending midt på en kilometersplit. I vil ikke blive dårligere af det. Måske tvært imod endda ;-)

    SvarSlet
  5. PS: Og få lige tidzonen på din profil indstillet, så klokkeslettene passer ordentligt!

    SvarSlet
  6. Jeg kender ikke ret mange af km. afmærkningerne på mine ture :) I øvrigt aner jeg ikke hvordan man ændre tidszonen.

    SvarSlet